Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PULLMAN MALDIVES MAAMUTAA

Descriere

Pullman Maldives Maamutaa este un complex cu 2 vile pe apă, situat în sudul insulei Maldive în Atolul Gaafu Alifu, în mijlocul unei păduri primitoare și a unui lac natural. Vilele au dormitoare sub apă. Acesta se află la un zbor intern de 55 de minute și la o plimbare cu barca de 15 minute de Aeroportul Internațional Male.
Localizare

Acesta se află la un zbor intern de 55 de minute și la o plimbare cu barca de 15 minute de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel

Complexul găzduiește 6 restaurante și baruri, oaspeții se pot bucura de o gamă variată de sporturi nautice motorizate și nemotorizate, cursuri de scufundări la centrul de scufundări PADI, de 5 stele și excursii zilnice, precum snorkeling, croazieră pentru vederea delfinilor și pescuit la apusul soarelui. Alte activități includ plimbări în natură, tenis, pistă de alergare, volei pe plajă sau închirieri de biciclete pe plajă. Facilitățile de relaxare includ Pullman Spa by Phytomer și sesiuni de yoga la răsărit/apus, yoga pe apă sau în aer. Oaspeții mai activi se pot antrena în centrul de fitness și pe traseul de antrenament de pe plaja Raaveriya.

Facilitati Camere

Toate vilele au minibar generos reaprovizionat de două ori pe zi, TV HD cu ecran de 42 inch și canale internaționale, aparat de cafea Nespresso, încărcătoare USB, o zonă în aer liber și duș în interior și în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.