Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amoros Hotel


Descriere

LOCALIZARE: La aproximativ 500 metri de plaja nisipoasa, orasul Capdepera se afla la 2 km distanta, Manacor la 30 km iar Palma de Mallorca la 80 km. Zona de baruri si restaurante este la 100 metri de hotel,


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2020, cladirea de 4 etaje este in al doilea rand fata de plaja si dispune de 80 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif ( contra cost), mini market, parcare (contra cost), restaurant, snack bar, conexiune interent wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii integrata, sezlonguri si umbrele.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de : 2 paturi twin, patut pentru copii ( la cerere), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat centralizat, internet , seif , TV cu ecran plat prin satelit, baie cu dus.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.