Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ariel Chico Club Resort Gavimar


Descriere

Adresa: c/ Ariel No 1 and 2, 07660 Cala D'Or

Web-site: http://www.gavimar-hotels.com/en/hotels.html

Distanta fata de plaja: la 50 de metri de frumoasa plaja Cala Gran, in centrul statiunii Cala D'Or, la 60 Km de Palma.

Ultima renovare: 2007

Nr total camere: 210 camere dispuse in 4 cladiri.

Tipuri de camere: Hotelul dispune de 82 camere duble, 9 single, 31 studio-uri, 81 apartamente cu un dormitor si 7 apartament cu 2 dormitoare.

Facilitati Hotel: Hotelul dispune de: 2 baruri, restaurant ce serveste mese tip bufet, 4 piscine ( una pentru copi, una cu apa de mare ) , teren de volei, mini golf, mese de tenis, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii , baie de aburi, sauna, zona de aerobic, programe de animatie, gradini, lobby bar, receptie 24 de ore, pub, sala TV, spalatorie, acces la internet, tennis, garaj pentru biciclete, inchiriere masini, cabinet medical, ideal pentru familii cu copii.

Facilitati camere: toatele camerele sunt echipate cu baie cu dus / cada, balcon sau terasa, aer conditionat / incalzire, seif, TV si telefon. Studiourile si apartamentele dispun si de bucatarie si frigider.

All Inclusive : mic dejun, pranz si cina tip bufet, spectacol de gatit; gustari si prajituri in diferite momente ale zilei, bauturi locale incluse ( se servesc intre orele 10:00 24:00 ) cum ar fi : cocktail-uri, vin, bere, sucuri in baururile si restaurantele hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.