Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PASA BEY HOTEL

Descriere

Situat in centrul orasului Marmaris, Hotelul Pasabey este la 500 de metri de malul marii. Acesta are piscine interioare si in aer liber, facilitati spa si camere dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon.


Camerele Hotelului Pasabey sunt amenajate cu mobilier modern. Fiecare are baie privata cu uscator de par. Dotarile standard includ seif.


Micul dejun este servit zilnic, in stil bufet. De asemenea, restaurantul hotelului serveste o varietate de mancaruri internationale si locale. Exista un snack bar si bar de vitamine, unde se pot servi bauturi racoritoare.


Facilitatile spa includ baie turceasca, sauna si o sala de fitness. In plus sunt disponibile si masaje. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele. Receptia este disponibila nonstop.


Hotelul Pasabey este situat la doar 4 km de Parcul National Marmaris si la mai putin de 2 km de terminalul de autobuz Marmaris. Aeroportul Dalaman se afla la 93 km.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.