Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Astera este localizat in statiunea Nisipurile de Aur, la 150 m de plaja si aproximativ 400 m de centru.

Facilitati hotel

Hotelul oferă urmatoarele facilități: restaurant principal, lobby bar, Vitamin bar, bar la piscina, bar pe plaja, piscina interioara, piscina exterioara, umbrele si sezlonguri la piscina si pe plaja "Astera", centru SPA, seif la receptie (contra cost), birou schimb valutar, room service (contra cost), rent a car, mini club pentru copii (4-12 ani), mini disco, sectiune speciala pentru copii in piscina exterioara si cea interioara, baby cot (gratuit, la cerere), programe de animatie (de zi, seara), cursuri de dans (gratuit), fitness (gratuit), aerobic (gratuit), aerobic in apa (gratuit), sauna (gratuit), baie de aburi (gratuit), biliars, tenis de masa, masaje si alte tratamente SPA (contra cost), solar (contra cost), parcare (disponibilitate limitata, contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie. 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon cu masa si scaune, TV cu programe prin satelit, mini bar (gratuit doar 1 sticla de apa minerala), telefon, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Lift
Room Service
Fitness
Centru Spa & Wellness
Schimb valutar
Rent-a-car
piscină interioară

Locatie