Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sofia este amplasat la doar 150 de metri distanță față de malul mării și la aproximativ 600 de metri distanță față de centrul animat al stațiunii. Cu un decor și o ambianță plăcută, hotelul oferă o atmosferă confortabilă și relaxantă, perfectă pentru o vacanță plăcută la malul mării.

Facilități hotel

Hotelul dispune de restaurant à la carte, bufet-restaurant principal cu terasă, 2 lifturi, 1 lift panoramic, lobby bar, piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, loc de joacă pentru copii, sală de conferințe, seif în cameră, schimb valutar, închirieri auto, room service, club pentru copii, închiriere de biciclete, biliard, tenis de masă, fitness în aer liber, masaje, animație pentru adulți și copii.

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat central, telefon, televizor, seif, minibar (disponibil la cerere, cu un cost suplimentar), baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie