Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKRA FETHIYE THE RESIDENCE TUI BLUE SENSATORI


Descriere

Situat în Fethiye, la 3,6 km de plaja Calis, The Residence at TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye - Ultra All Inclusive - Adults Only oferă cazare cu restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Această cazare are zonă de plajă privată, bar și grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program non-stop, room service, WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Portul de agrement Ece Saray și portul de agrement Fethiye se află la 7 km de The Residence at TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye - Ultra All Inclusive - Adults Only. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la 25 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. Această cazare are zonă de plajă privată, bar și grădină. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program non-stop, room service, WiFi gratuit în întreaga proprietate, hamam, saună. Hotelul pune la dispoziție facilități de biliard, tenis de masă și darts, precum și un serviciu de închirieri auto.

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu duș, halate de baie și papuci. Toate camerele sunt dotate cu fierbător. Unele camere pun la dispoziție o terasă. Toate camerele de la The Residence at TUI BLUE au lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.