Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Situata in cadrul montan impresionant al zonei Bran, la numai 3 km de Castelul lui Dracula, Pensiunea Brandeberg are o arhitectura in stil tirolez. Ofera vedere la munte si un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca si germana. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in intreaga proprietate.
Toate unitatile de cazare ale Pensiunii Brandeberg au un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, precum si un balcon. La cerere, este disponibil un minibar. Camerele au un decor inspirat de zona Tirol din Austria.
Camerele dispun de suprafete generoase si luminozitate naturala. Camera DOUBLE are o suprafata de 20mp, camera DOUBLE DELUXE dispune de o suprafata de 38mp, iar APARTAMENTUL dispune de o suprafata de 40mp.
Restaurantul proprietatii serveste un meniu variat, mancarurile fiind preparate cu ingrediente ecologice provenite din zona Bran. Printre acestea se numara branzeturi si produse lactate, pastrama de oaie, pastrav, legume si fructe locale, miere, gemuri si muraturi. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un bar, o terasa in aer liber si un loc de joaca in aer liber pentru copii. La proprietate exista facilitati de biliard, tenis de masa, darts si hochei aerian.
Proprietatea este situata la 7 km de partia de schi Zanoaga si la 25 km de partiile de schi din Poiana Brasov. Gara din Brasov se afla la 30 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 145 km. Aeroportul International Otopeni se gaseste la 160 km. Aceasta pensiune ofera parcare privata gratuita. Check-in: 14:00;
Check-out: 12:00.
Late check-in: ora 18:00 - 23:00 - DOAR CU CONFIRMARE TELEFONICA.
DUPA ORA 23:00 NU SE FAC CAZARI !
Late check-out ( maxim ora 15:00 ) = 50 lei.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.