Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA GRAND MEDITERRANEO RESORT& SPA (ADULTS ONLY)


Descriere

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5* reprezinta o locatie turistica dedicata strict adultilor, respectiv persoanelor peste 16 ani, oferind servicii de lux intr-un cadru unic, amplasarea fiind favorizata de prezenta marii din apropiere.

Localizare

Este o locatie turistica dedicata strict adultilor si persoanelor peste 16 ani, oferind servicii de lux intr-un cadru inedit, locatia fiind favorizata de prezenta marii in apropiere.

Facilitati Hotel

3 restaurante (mediteraneeană, italiană, pescuit), 2 baruri, piscină exterioară, room service, minibar, meniu disponibil la spa, sală de ședințe, 3 terenuri de tenis, sală de jocuri, sală de fitness, centru de wellness cu spa, interior piscină, privat zona de plaja, terasa, internet wireless, parcare disponibila, camera de bagaje, receptie, servicii de curatenie (contra cost), schimb valutar.

Facilitati camere

Unitatea de cazare pune la dispozitia turistilor un total de 266 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon direct, radio, TV satelit/cablu, seif, minibar, baie, aer conditionat, balcon/terasa, televizor, uscator de par.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-corfu/atlantica-grand-mediterraneo-resort-and-spa) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.