Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

  • Nisipurile albe ale plajei Karavostasi sunt la doar o scurtă plimbare printre pini sau prin funicular. Plaja oferă: șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă, cabine de schimb, salvamar, dușuri și servicii de chelner de la barul de pe plajă.
  • Prin deschiderea ușilor sale culinare către lume cu 4 restaurante și 3 baruri, MarBella Elix oferă opțiuni de luat masa pentru toate gusturile și preferințele, oferind unele dintre cele mai bune restaurante și baruri din zonă.Toate barurile și restaurantele au vedere la mare și vă întâmpină la un festival de arome cu produse locale, vinuri excelente, servicii rafinate și bucătari de neegalat care creează mâncăruri excelente pentru a satisface până și pe cei mai pretențioși clienți.
  • Centru de fitness, selecție de diferite clase de fitness de grup, cum ar fi yoga, pilates, antrenament transversal funcțional, aerobic (aqua inclus) 
  • Kayak de mare, ciclism interior, pedale, paddle boarding, tenis (taxa pentru proiectoare de seara) & lecții de tenis , ciclism, închiriere de bărci cu motor, sporturi nautice
  • Serviciu de babysitting (cost suplimentar), club pentru copii (2-12 ani cu taxă suplimentară), animație pentru copii, loc de joacă 
  • Animalele de companie nu sunt permise 


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism. 


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie