Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKOS ANDALUSIA

Descriere

Ikos Andalusia se află în Estepona, la mai puțin de 1 km de Plaja Guadalmansa, și oferă un centru de fitness, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un serviciu de transfer gratuit și room-service, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Acest complex include o piscină în aer liber, o saună, divertisment de seară și un club pentru copii.
Localizare

Ikos Andalusia se află la 1,7 km de Playa de Arroyo las Cañas-Velerín și la 1,7 km de Plaja El Saladillo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Gibraltar, situat la 58 km de acest complex.

Facilitati Hotel

un centru de fitness, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un serviciu de transfer gratuit și room-service, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Acest complex include o piscină în aer liber, o saună, divertisment de seară și un club pentru copii.

Ikos Andalusia găzduiește un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria franţuzească, grecească și italiană. La cerere, oaspeții pot beneficia și de preparate vegetariene și fără gluten.

Acest complex pune la dispoziția oaspeților o zonă de wellness cu cadă cu hidromasaj, hamam și piscină interioară. La Ikos Andalusia puteți juca tenis de masă și tenis, iar zona este populară pentru caiac-canoe și ciclism.

Facilitati Camere

Acest complex pune la dispoziție camere care includ aer condiționat, un birou, o cafetieră, un frigider, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu cadă sau duș. La Ikos Andalusia, fiecare cameră are lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.