Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT

Descriere

Grecotel Caramel Boutique este situat în satul Adelianos Kampos la 6 km de orasul Rethymno, la 70 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel.
Localizare

Grecotel Caramel Boutique este situat în satul Adelianos Kampos la 6 km de orasul Rethymno si 70 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla in vecinatatea hotelului. Hotelul face parte din lantul Grecotel si are in componenta cladire principala si bungalow-uri.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la Carte, 2 baruri, piscina exterioara (cu apa sarata), medic (la cerere), acces wireless (gratuit in lobby), jacuzzi, centru SPA, teren de tenis (la celelalte hoteluri Grecotel, transfer gratuit), tenis de masa, volei pe plaja, program de animatie, parcare. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Facilitati camere

Hotelul are in total 69 de camere (Junior Suite SV, Caramel Junior Suite, Family Suite Main House, Open Plan Bungalow Suite, Luxury Bungalow Suite, 2 Bedroom Beach Villa, 3 Bedroom Luxury Villa, 4 Bedroom Villa Beach). Spatiul exterior al hotelului este amenajat cu echipament de suport pentru persoanele cu dizabilitati. Nu se accepta animale de companie.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.