Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la doar 50 de metri de plaja Agios Prokopios din Naxos, Ariadne are o piscină cu formă liberă, cu șezlonguri și umbrele de soare. Combinând pereții albi cu detalii din piatră, hotelul oferă studiouri cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Cu paturi din fier, toate studiourile se deschid către un balcon mobilat cu vedere la Marea Egee sau la sat. Baia privată este dotată cu o cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr. Fiecare studio include o chicinetă cu vase de gătit și frigider, precum și un TV prin satelit. Oaspeții de la Ariadne Hotel își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet servit în zona de lounge din interior sau la piscină. La mică distanță de mers pe jos se găsesc o supermaket și taverne locale.
Facilitati hotel:

receptie, bar principal, snack bar/restaurant, gradina, zona de recreere cu piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie