Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAMASSA RESORT

Descriere

Tamassa este un complex elegant, amplasat pe plaja coastei sudice a insulei Mauritius. Înconjurat de lagune tropicale şi de coline luxuriante, hotelul oferă 3 piscine şi un centru spa de lux cu saune umede şi uscate. Complexul Tamassa este la 50 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam şi oferă parcare gratuită.
Localizare:

Complexul Tamassa este la 50 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam şi oferă parcare gratuită.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă 3 piscine şi un centru spa de lux cu saune umede şi uscate. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în centrul de afaceri, iar complexul oferă servicii de închiriere auto. Restaurantul hotelului are o terasă lângă piscină şi serveşte un meniu à la carte divers pentru prânz şi cină. De asemenea, există un bar pe plajă şi un lounge bar. Complexul Tamassa oferă sesiuni de pescuit la adâncime, excursii cu barca cu fund din sticlă şi scufundări certificate PADI.

Facilitati camere:

Toate camerele hotelului Tamassa au terasă sau balcon privat, cu vedere la lagună sau grădină, o baie spaţioasă cu lavoar dublu, precum şi TV LCD cu canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.