Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERANDA POINTE AUX BICHES

Descriere

Hotelul este situat la 10 km de satul Grand Baie și la 19 km de Port Louis. Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam se află la 64 km. Hotelul Veranda Pointe Aux Biches pune la dispoziție camere elegante înconjurate de vegetație luxuriantă și o zonă cu plajă privată. Include 2 restaurante, centru de wellness și piscine printre care se numără și o zonă cu piscină pentru copii.
Facilitati hotel

Hotelul Veranda Pointe Aux Biches pune la dispoziție camere elegante înconjurate de vegetație luxuriantă și o zonă de plajă privată. Include 2 restaurante, centru de wellness și piscine printre care se numără și o zonă de piscină pentru copii.

Facilitati camere

Fiecare cameră de la Pointe Aux Biches are aer condiționat şi balcon sau terasă cu vedere la piscină sau la Oceanul Indian și acces la o grădină. Toate camerele sunt decorate cu mobilier modern, în stil african și de inspirație maritimă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.